Club Atletisme Tarragona

Menú del sopar dels fondisCATs

Nene 12/08/2007 21:34 568 lectures
Fil antic

Aquest fil té més d'un any i la informació pot estar desactualitzada. Et recomanem buscar fils més recents sobre aquest tema o obrir un nou fil si necessites informació actualitzada.

Nene
Nene
12/08/2007 21:34
Tancat General
1º Plat.-

Entremés Mar i Montanya:

Pernil, Saltxitxó i Xorís 5 JJJ, Volau-ven de Marisc, Llagostins Salats, Musclos amb Romesco, Salmó Fumat i Cargols de Mar.

2º Plat.-

Dorada al Forn amb Verdures
o
Entrecot de Vedella al Pebre Verd
o
½ Espatlla de Corder al Forn


Postres.- Pastís Eròtic

Begudes.- Aigües Minerals, Vins de la Terra Alta (Batea), Cava Brut , i els Cafès..

Preu per persona : 27 eu (7% Iva inclòs).

Atentament, ANNA SAS

Encara no hi ha respostes

Missatge original de Nene
Nene 12/08/2007 21:34
1º Plat.-

Entremés Mar i Montanya:

Pernil, Saltxitxó i Xorís 5 JJJ, Volau-ven de Marisc, Llagostins Salats, Musclos amb Romesco, Salmó Fumat i Cargols de Mar.

2º Plat.-

Dorada al Forn amb Verdures
o
Entrecot de Vedella al Pebre Verd
o
½ Espatlla de Corder al Forn


Postres.- Pastís Eròtic

Begudes.- Aigües Minerals, Vins de la Terra Alta (Batea), Cava Brut , i els Cafès..

Preu per persona : 27 eu (7% Iva inclòs).

Atentament, ANNA SAS