Aquest fil té més d'un any i la informació pot estar desactualitzada. Et recomanem buscar fils més recents sobre aquest tema o obrir un nou fil si necessites informació actualitzada.
Menú 1:
Primers Plats:
- AMANIDA AMB SALMÓ FUMAT, BACALLÀ I FORMATGE DE CABRA O
- TORRADA AMB ESCALIVADA I ANXOVES O
- CARABASSÓ FARCIT DE BACALLÀ AMB BEIXAMEL
Segons Plats:
- 1/2 ESPATLLA DE CORDER AL FORN AMB PATATES PANADERES
- BACALLÀ A LA MUSSOLINA D´ALLS AMB BASE D´ESPINACS O
- CUIXA D´ÀNEC CONFITADA AMB SALSA DE PORTO AMB PRUNES
Postres:
- CREMA CATALANA,
- SORBET DE MELÓ O
- PASTÃS DE TIRAMISÚ
Aquest Menú inclou: Aigües Minerals, Vins de la Casa i els Cafès.
El preu per persona és de 25 € ( 7% Iva Inclòs).
Menú 2:
Primers Plats:
- PICA-PICA MAR I MUNTANYA (Assortiment de Pernil, Saltxixó i XorÃs 5 JJJ, ½ Torrada amb Escalivada i Anxoves, Llagostins Salats i Cargols de Mar amb Salsa de Romesco, Calamars a laRomana i Musclos al Vapor)
Segons Plats:
- DORADA AL FORN AMB VERDURETES I VI BLANC o
- ENTRECOT DE VEDELLA A LES FINES HERBES I GÃRGOLES o
- LLENGUADO A LA MENIERE AMB PATATES ANGLESES
Postres:
- GELAT DE CROCANT,
- SORBET DE MANDARINA o
- MOUSSE DE XOCOLATA AMB NATA.
Aquest Menú inclou: Aigües Minerals, Vins de la Conca de Barberà i els Cafés.
El preu per persona és de: 30 € ( 7% Iva Inclòs).
Menú 3:
Primer Plat:
- PICA-PICA DE PEIX I MARISC: (Salmó Fumat amb Torrades, Cloïsses a la Marinera, Llagostins Salats, Calamars a la Romana, Musclos al Vapor, Llagostins Sant Carles i Croquetó de Mar. Acompanyament de Salsa de Romesco i Maionesa).
Segons Plats:
- TOURNEDÓ ROSSINI AMB SALSA DE PORTO SOBRE LLIT DE GÃRGOLES o
- RAP A L´ALL CREMAT AMB LLAGOSTINS SALTEJATS
Postres:
- SORBET DE LLIMONA AMB MAR DE CAVA,
- COULANT FARCIT DE XOCOLATA CALENTA o
- MOUSSE DE MATÓ I POMA.
Aquest Menú Inclou: Aigües Minerals, Vins del Penedés i l´Assortiment de Cafés.
El preu per persona és de: 35 € ( 7% Iv Inclòs).